top of page

Aanmelden

Online boeklancering Gelijkspel wint en webinar diversiteit en inclusie
Leonie_van_Mierlo.jpg
Barbara_Baarsma.jpg
Jeroen_Smit.jpg
Rahma_el_Mouden.jpg
Constantijn_van_Oranje.jpg
Aanmelding is gesloten
VAN_MIERLO_Gelijkspel_3D.png
Over het event
De organisatie van de toekomst speelt gelijkspel

Organisaties staan voor een grote uitdaging: meer dan ooit is er diversiteit, inclusie en feminien leiderschap nodig. Toch komen goede vrouwen, zeker aan de top, nog steeds niet vanzelf boven drijven. Hoe komt dat toch? En wat is er nodig om dit eindelijk te doorbreken? Volgens Van Mierlo moeten we het systematisch aanpakken en hebben overheid, organisaties maar ook mannen en vrouwen zelf, daarin allemaal een cruciale en eigen rol.  Voor het boek interviewde Leonie meer dan 60 (on)bekende mannen en vrouwen uit verschillende sectoren. Tijdens de boekpresentatie deelt Leonie van Mierlo haar bevindingen en gaan we in gesprek met Barbara Baarsma, Jeroen Smit, Rahma el Mouden en Constantijn van Oranje over het belang van (gender)diversiteit, inclusie en wat organisaties, mannen en vrouwen kunnen doen om dit te versnellen.

Over Gelijkspel wint

Gelijkspel wint is een zeer actueel, verfrissend en toegankelijk geschreven managementboek, voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe balans op de werkvloer. Ondersteund door inspirerende verhalen van changemakers geeft Leonie een schets van de organisatie van de toekomst. Je krijgt overtuigende antwoorden met praktische handvatten hoe tot nieuw leiderschap te komen, een divers team te bouwen en een inclusieve cultuur te creëren. Want alleen met gelijkspel wint iedereen.

 

Over Leonie van Mierlo

Leonie van Mierlo is innovatiestrateeg, business coach en spreker. Ze doet dit op basis van dertig jaar werkervaring bij zowel profit- als nonprofit organisaties en opleidingen NLP en Systemisch Werken.

© 2021 Leonie van Mierlo

bottom of page