top of page
Leonie van Mierlo05_0073_BW.jpg
Advies op maat

Ben jij toe aan een gestructureerde aanpak om diversiteit en inclusie echt voor je te laten werken? Laten we dan in gesprek gaan over een co-creatief programma op maat.

Je moet er als organisatie bewust voor kiezen, aan werken en in investeren. Daar tegenover staat dat de beloning enorm is: je wordt innovatiever, medewerkers zullen gemotiveerder zijn, langer blijven en beter presteren, je wordt een magneet voor divers talent en krijgt een positiever intern en extern imago.

“.png

Leonie is een enorm prettige en krachtige procesbegeleider/'strateeg-consultant' die op een creatieve en effectieve manier snel de uitdaging scherp krijgt. Ze inspireert, faciliteert en creëert en schuwt niet om te challengen waar nodig.

Geert Udo – amsterdam&partners

Slider achtergrond Copy 3.jpg
Samen aan de slag

Misschien ben je nieuw in het onderwerp van diversiteit en inclusie of heb je al eens iets geprobeerd dat niet werkte. Of wil je losse initiatieven integraler verbinden. Ben jij toe aan een gestructureerde aanpak om diversiteit en inclusie echt voor je te laten werken? Laten we dan in gesprek gaan over een co-creatief programma op maat.

  • Boardroom-conversatie & Ronde Tafel gesprek

  • Workshops en Masterclasses

  • Ontwikkeling van een stappenplan

“.png
Laat diversiteit voor je werken.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een gratis (advies)gesprek.

bottom of page