top of page
FAVORIET coachen zwart_wit 07_0066A_BW.j
Coaching voor jezelf

It can be lonely at the top. Heb jij behoefte om te sparren hoe je succesvoller kunt zijn in jouw huidige functie als manager? Of ben je op zoek naar een nieuwe baan die echt bij jou past? 

 

Veel mensen zijn verleerd om te dromen over wie of wat ze zouden kunnen zijn om dat vervolgens te realiseren. Het is waar Leonie goed in is en anderen, op basis van 30 jaar managementervaring en verschillende coachingsopleidingen (onder andere NLP en Systemisch Werken), succesvol in begeleidt.

“.png

De gesprekken met Leonie hebben mij niet alleen geholpen om scherp te krijgen in welke richting ik mijn carriere wil voortzetten, maar ook om duidelijk zicht te krijgen op wat voor type leider ik ben, welke natuurlijk rol ik pak en wat ik bijdraag aan een (leiderschaps)team. Ik raad haar aan een ieder aan die op zoek is naar hoe je als leider zo effectief mogelijk kan zijn door zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven.

Maaike van der Windt

Slider achtergrond Copy 2.jpg
Persoonlijke begeleiding door Leonie

Ga samen met Leonie op pad om te onderzoeken wat jouw stip op de horizon is, wat je nu belemmert in je dromen en wat jij nodig hebt om daar te komen. Inspirerende gesprekken, nieuwe inzichten en tastbaar resultaat in hoe je dingen anders kunt gaan doen. Gesprekken vinden plaats op 1,5 meter (op kantoor of wandelend) of online.

  • Wat zijn jouw dromen?

  • Welke business- of carrièredoelen wil jij bereiken?

  • Welke persoonlijke doelstellingen wil jij behalen?

“.png
Het beste dat je kunt worden is jezelf

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een gratis (kennismakings)gesprek.

“.png

Leonie is scherp en doortastend in haar observaties. Ze laat je verbinding maken met je eigen gevoelens en emoties. En ze zal als coach ook haar eigen visie met je delen - dat kan ongemakkelijk of juist bevrijdend en verfrissend voelen; het zet je altijd aan het denken. Je bent bij Leonie in liefdevolle handen.. wees je daarbij wel voorbereid op tough love, dat is soms wat je nodig hebt en dus van haar ontvangt.

Gaby Jeuken

bottom of page